Ja też po wizycie u doktora,póki co zmieniony tylko bordnetz,ale robota pełna profeska, aż mi było wstyd,ze po zdjęciu osłony kierownicy, krzynol zobaczył moją druciarsko podłączoną zapalniczkę do navi
krzynol - mam pytanko (sorry, że nie przez PW): ile wcześniej należy się z Tobą umawiać na wizytę ? Powoli dojrzewam finansowo do małego modu (założenie ksenonów) i powoli dochodzę do wniosku, że sam mogę to lekko zrąbać, dlatego wolę sprawdzonego profesjonalistę A z uwagi na to, że niestety mieszkam "kawałek" od Ciebie, musiałbym zaplanować odwiedziny na Twoich "włościach" :wink:
Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne. MOJA FURKA
Jakby ktoś reflektował to posiadam bordnetze do O2 (do O2FL/Tour NIE pasują)
w najwyższej wersji 30 Bajtowej highendowej, sprawdzone, działające
modele 3C8 937 049 A/E - doświetlanie zakrętów, dzienne na halogenach, itd...
wstępnie zakoduję pod konkretne auto
Potwierdzam ,byłem w czwartek. 390 km w jedną stronę to na prawdę nic w porównaniu z profesjonalizmem i wiedzą Krzycha.
Co było robioneoziomowanie ksenonów ,wymiana bordnetza ,kodowanie , a przy okazji poprawa lekkiego druciarstwa w aucie . Efekt WOW
Nie ma mowy o żadnych półśrodkach .Wszystko zrobione w przyjemnej atmosferze i pełna profeska.
POZDRAWIAM I POLECAM
Po wczorajszej wizycie i kodowaniu moje autko zrobiło się przyjaźniejsze w użytkowaniu. A wszystko w trakcie miłej pogawędki.
Polecam miejsce każdemu "z problemem".
Kolejny + rozłożony na 2 dniową sesję zmiany zawiechy
A że Krzynolowy warsztat to mało :twisted: to wsparcie kanałowe u sąsiada - Klaty :szeroki_usmiech
Więc gdyby ktoś pytał, czy u Krzynola jest kanał, to w załączeniu odpowiedź:
No może nie bezpośrednio u Krzysia, ale jest tuż obok :diabelski_usmiech
Edit:
drobne przejęzyczenia poprawione :P
Przy okazji WIELKIE dzięki za wsparcie i całą resztę
A ja właśnie wróciłem z dzisiejszego modowania lusterko fotochrom ,czujnik deszczu-zmierzchu na pokładzie
Panowie nie czekać tylko dzwonić ,umawiać i robić .
Dzięki Krzysiek :banan
Komentarz